Velkommen til vår nye karriereside for Norge

Monsoon

Monsoon ble grunnlagt i 1973 av Peter Simon, som etter å ha reist rundt i verden, brakte håndlagede, håndarbeidsinspirerte klær tilbake til London og begynte å selge dem fra en markedsbod på markedet i Portobello Road. Vårt hovedfokus har hele tiden vært på etniske klær fra avsidesliggende regioner i land som India og Afghanistan, og vår første kolleksjon ble produsert av håndvevd bomull på den indiske landsbygda.

Monsoons første butikk ble åpnet i Beauchamp Place, i bydelen Knightsbridge i London. Accessorize ble lansert i 1984, og produserte accessoirer med en helt annen estetikk enn det som fantes i butikkene på den tiden.  Monsoon Home ble lansert i 1999, med innovative og individuelle interiørprodukter og gaver. Monsoon-familien ble deretter utvidet med Monsoon Children og Monsoon Fusion, og i 2012 ekspanderte Monsoon salget av brudekjoler og tilbehør på nett under merket Monsoon Bridal.  

Accessorize

Tidlig på 1980-tallet begynte Monsoon å selge små kolleksjoner med accessoirer, som ble så populære at ideen om et innovativt, nytt butikkformat – Accessorize – ble født.

I 1984 åpnet Accessorize sin første butikk i Covent Garden Piazza i London, og butikk nummer to ble åpnet i 1986 på Carnaby Street. I 1992 åpnet kjeden sin første Accessorize-butikk utenfor London, i Manchester. Samme år åpnet Accessorize sin første flyplassbutikk på Gatwick South Terminal. Etter den fenomenale suksessen introduserte kjeden et butikkåpningsprogram som stod for åpningen av gjennomsnittlig 16 nye butikker hvert år.

I dag er det mer enn 240 Accessorize-butikker i Storbritannia, og en voksende internasjonal virksomhet med 800 butikker.

Current Vacancies

Se alt

SOCIALISE WITH US

  Follow
  Like
  Connect